Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Glavne mašine za pretraživanje i preuzimanje muzike

Google je jedan od najboljih pretraživača današnjice i pomoću njega možete da nađete skoro sve što vas interesuje. Ali mi ipak mislimo da je bolje i efikasnije da pretražujete specifične sadržaje pomoću namenskih servera. U ovom članku opisaćemo neke od najboljih mašina za pretraživanje i pronalaženje muzike, tojest MP3 fajlova.

Skreemr

Skreemr je jedna od najboljih mašina za pretraživanje MP3 fajlova koja vam omogućuje da pretražujete (pogodili ste) MP3 fajlove. Njegovi rezulati pretraživanja vam omogućuju da direktno pokrećete mp3 unutar samih rezultata pretraživanja, obezbeđujući vam i informacije o albumu i popularnosti pesme koju slušate.

Skreemr će prikazati rezultate sa različitih sajtova koji hostuju MP3 fajlove. Ako pokušavate da nađete vašu omiljenu pesmu ovo je mašina za pretraživanje koja će vam definitivno biti od pomoći u vašoj potrazi.

Skreemr takođe dolazi sa Firefox Plugin-om koji vam dodatno olakšava da pronađete MP3 fajlove bez posećivanja sajta. Daunlodujte plugin ovde.

MP3Realm

MP3Realm je još jedan namenski pretraživač, ali za razliku od drugih mašina za pretraživanje muzike MP3Realm vam omogućava da krierate vaš lični nalog i u njemu skladištite vaše playliste i rezultate pretraživanja. Vi možete direktno da dodate pesme u vaše playliste iz rezultata pretraživanja i da pristupate vašim listama pesama sa bilo kog mesta koje ima pristup ka Internetu.

Pored MP3 fajlova vi možete da pretražujete i tekstove pesama, kao i da izvodite napredna pretraživanja.

BeeMP3

BeeMp3 je namenski pretraživač za MP3 fajlove. Vi možete da upotrebite BeeMP3 za pretraživanje po izvođaču, po pesmi ili po albumu. Pored toga BeeMP3 ima i liste najpopularnijih pesama kao što su World Top 10, US Top 10 i Euro Top 10 na svojoj home stranici koje vam omogućuju da brzo i lako nađete najpopularniju muziku.

eSpew

eSpew je još jedna mašina za pretraživanje posvećena pronalaženju i preuzimanju MP3 fajlova. eSpew vam omogućuje da kreiratre playliste i čitate tekstove pesama, zajedno sa abecednim listam arhiviranih fajlova. eSpew ima i liniju alatki koju možete da upotrebite za pretraživanje direktno iz vašeg web pretraživača.

Hushie

Hushie je još jedna mašina za pretraživanje čija je namena pretraživanje MP3 fajlova. Samo ukucajte ime izvođača, albuma ili pesme koju želite da pronađete. Rezultati pretraživanja za Hushie se prikazuju u detaljnom formatu, što ih čini jednostavnijim nego kod drugih pretraživača.

Ostale značajne mašine za pretraživanje MP3 fajlova

Music Search Plus - Ajax zasnovana mašina za pretraživanje.

MP3 Search Lizard - Mašina za pretraživanje sa dobrom klasifikacijom pesama.

Cool Toad - Mašina za pretraživanje koja vam omogućuje da pronađete najnovije Bollywood pesme, Bollywood remikse, klasične indijske i indijske regionalne pesme.

MP3 Babu - Mašina za pretraživanje indijske, Bollywood-ske i pakistanske muzike.

Find Mp3s - Mašina za pretraživanje sa abecednim listingom autora.

Bonus savet

Vi takođe možete da upotrebite Google za pretraživanje i pronalaženje direktnih daunloda MP3 fajlova koristeći sledeću sintaksu za pretraživanje: "ključna reč" intitle:index.of mp3 -html -htm -php -asp -txt -pls. U ovoj sintaksi samo zamenite tekst "ključna reč" sa onim što želite da pronađete.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272