Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ChatGPT od početnika do profesionalca

ChatGPT od početnika do profesionalca

Popust cena: 1500 rsd

Jasper: Vaš AI kopilot za kreiranje marketinškog sadržaja

U svetu digitalnog marketinga, stvaranje relevantnog i privlačnog sadržaja igra ključnu ulogu u privlačenju ciljne publike i izgradnji prepoznatljivog brenda. Međutim, pisanje kvalitetnih blogova, članaka, SEO optimizovanog teksta ili društvenih medijskih postova može biti izazovno i vremenski zahtevno. Tu dolazi Jasper, AI kopilot koji vam pomaže u kreiranju marketinškog sadržaja sa lakoćom.

Uvod u Jasper

Jasper je alat koji koristi Natural Language Generation (NLG) tehnologiju kako bi automatski generisao tekstualni sadržaj na osnovu vaših zahteva. Da biste započeli, jednostavno unesite opis vrste sadržaja koji želite da dobijete i ton glasa koji želite da se koristi, a Jasper će obaviti ostatak.

Vrste sadržaja koje Jasper može da kreira

Jasper je prvenstveno dizajniran za kreiranje različitih vrsta sadržaja uključujući:

  • Blog postove
  • Članke
  • Dugačke tekstove
  • SEO-optimizovan sadržaj
  • Društvene medijske postove
  • Biltena sa slikama ako je potrebno

Ovo znači da možete stvoriti raznolik sadržaj koji odgovara vašim marketinškim potrebama, bez potrebe za ručnim pisanjem svakog dela teksta.

Ključne funkcije Jaspera

1. Automatsko kreiranje privlačnog sadržaja u tonu vašeg brenda

Jedna od ključnih prednosti Jaspera je mogućnost generisanja sadržaja u tonu glasa koji odgovara vašem brendu. Bez obzira da li želite formalan, informativan ili opušten ton, Jasper će se prilagoditi vašim potrebama.

2. Izbor iz preko 50 predložaka za sadržaj

Ako vam je potrebna dodatna inspiracija ili želite da brzo stvorite određenu vrstu sadržaja, Jasper nudi preko 50 predložaka koji olakšavaju proces kreiranja. Ovi predlošci obuhvataju različite teme i stilove, pružajući vam širok spektar opcija.

3. Skeniranje i definisanje glasa vašeg brenda

Jasper vam omogućava da precizno definišete ton glasa vašeg brenda. Na taj način, možete osigurati doslednost u komunikaciji sa vašom ciljnom publikom.

4. Mogućnost dodavanja brendiranih smernica i stila

Ako imate specifične smernice ili stilove koji se moraju poštovati u vašem sadržaju, Jasper vam omogućava da ih učitate i pridržavate se tih smernica pri kreiranju teksta.

5. Kreiranje slika uz unos teksta

Jasper nije ograničen samo na tekst. Možete čak i generisati slike sa unetim tekstom kako biste dodatno obogatili svoj marketinški materijal.

6. Modeli ne treniraju na korisničkim podacima

Važno je napomenuti da Jasper ne trenira modele na korisničkim podacima, čime se čuva privatnost i sigurnost informacija.

U zaključku, Jasper je snažan alat za sve marketinške profesionalce i brendove koji žele da ubrzaju proces kreiranja kvalitetnog sadržaja. Bez obzira da li vam je potreban blog post, članak, SEO optimizovan tekst ili nešto drugo, Jasper vam pomaže da brzo i efikasno stvorite sadržaj koji će privući vašu ciljnu publiku. Uz mogućnost prilagođavanja tonu glasa i bogat izbor predložaka, Jasper čini proces kreiranja marketinškog sadržaja lakšim nego ikad pre.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272
 
     
z