Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Power Point 2007 Korak po korak

Power Point 2007 Korak po korak

Word 2003 za neupućene

Word 2003 za neupućene

KAKO DA Excel otvori tabele u posebnim prozorima

Ako puno radite u Excelu verovatno ste primetili da svaka  tabela koju otvorite neće kreirati  novu karticu Excela u Taskbaru, kao što je slučaj u Internet Exploreru ili  nekom drugom programu.


Srećom, postoji  odličan trik za Excel 2007 koji će vam omogućiti da za svaku tabelu otvorite po  jedan primerak Excela. Ovo je odličan tri i ako imate više monitora i želite da  otvorite tabele na različitim monitorima. Ako se jedna tabela blokira, neće  uticati na druge tabele pošto su one otvorene u novom prozoru Excela.

Ovu funkciju  možete jednostavno da dodate pomoću fajlova registra koji su već kreirani i  koji će dodati stavku u kontekstni meni.

Možete da daunlodujete ovaj ZIP fajl koji sadrži pet različitih fajlova: jedan za  dodavanje opcije koja će biti standardna, jedan za samo dodavanje opcije, jedan  koji će opciju učiniti standardnom, jedan za uklanjanje opcije i jedan koji će  je ukloniti iz standardnog podešavanja.

Svi fajlovi su TXT fajlovi i da biste ih upotrebili treba  samo da im promenite ime na .reg fajlove. Nakon toga, dvostruko kliknite na  onaj koji želite da upotrebite i kliknite na OK kada se pojavi prompt.

Takođe, možete da pokrenete fajlove u redosledu u kojem  želite, tako da možete prvo da dodate opciju a posle da je dodelite u  standardne opcije.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272