Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 960 rsd

KAKO DA najlakše organizujete svoje filmove

Veoma je teško pronaći željeni film ili video snimak ako  imate veliku kolekciju. Najbolje je da upotrebite dobar program za  organizovanje filmova koji će vam olakšati pregled i pretragu filmova.


Sledi opis pet najboljih programa za organizovanje filmova,  a vi izaberite onaj koji vam najviše odgovara:

   
 1. Delicious Library - Mac OS X - Ovaj program je veoma  popularan i ima odlične funkcije za organizovanje filmova. Možete da kreirate  katalog i da dodelite tagove i karakteristike koje će vam olakšati pretragu.
      Adresa: Delicious  Library
 2.  
 3. DVD Profiler - Windows - DVD je komercijalni program ali  možete da upotrebite i probnu verziju u kojoj su sve funkcije programa dostupne  za prvih 50 unosa. Ako vam se program dopadne možete da ga kupite.
      Adresa: DVD Profiler
 4.  
 5. Collectorz Movie Collector - Windows i Mac - Ovaj program  ima sve funkcije kao i drugi programi za katalogizaciju, kao što je mogućnost  eksportovanja kolekcije i napredne pretrage koje će vam olakšati potragu za  željenim filmom.
      Adresa: Collectorz  Movie Collector
 6.  
 7. Libra - Windows - Ovaj program je veoma sličan programu  Delicious Library, sa tom razlikom što je Libra besplatan program. Možete da  importujete kolekcije iz drugih programa za katalogizaciju i pronaći ćete još  mnoge korisne funkcije.
      Adresa: Libra
 8.  
 9. Eric's Movie Database - Windows - Ovo je mali program, manji od 1MB i veoma je dobar, a pored  toga je i besplatan. Možete da eksportujete i importujete bazu podataka kao  tekstualni ili HTML fajl.
      Adresa: Eric's Movie Database

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272