Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

E-izdavaštvo sa InDesing CS6

E-izdavaštvo sa InDesing CS6

Moodle E-Learning Course Development - Third Edition

Moodle E-Learning Course Development - Third Edition

Kako da čitate knjige online

eBooks.com prodaje knjige u nekoliko različitih formata.  

Jedan od tih formata je i Online što znači da čitate knjige online. Ostali formati su formati za preuzimanje koje možete da sačuvate na vašem računaru ili prenosivom uređaju.  

E-knjiga možete da čitate online sa bilo kog uređaja koji ima internet konekciju. Da biste prikazali sadržaj e-knjige online, upotrebite e-book čitač pretraživača koji se zove Amigo Reader.  Da biste koristili Amigo Reader ne treba da preuzimate posebnu aplikaciju zato što čitač omogućava da se e-knjige otvore unutar istog pretraživača, koji koristite za surfovanje po webu. Kompatibilan je sa svim popularnim pretraživačima uključujući i Internet Explorer i Firefox.  

Ovaj čitač možete da upotrebite na bilo kom računaru koji ima internet konekciju, bilo gde u svetu. Amigo Reader je jedinstven za eBooks.com, i to je prva online knjižara koja omogućava korisnicima da pročitaju celu knjigu online.  

Nisu sve e-knjige na eBooks.com dostupne za Amigo Reader, zato što još neki izdavači treba da se upišu u ovaj program. Za knjige koje su dostupne za online čitanje, videćete oznaku na kojoj piše "Available to read online in Amigo Reader".  

E-knjige za Amigo Reader ne treba posebno naručivati i kada su dostupne, prilikom narudžbe knjiga koje imaju opciju za online čitanje, imaćete pristup i verziji Amigo Readera.  

Izvor: E-books.com


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272