Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows 8 Inside OUT

Windows 8 Inside OUT

Windows 8 razvoj aplikacija

Windows 8 razvoj aplikacija

Kako da igrate Android igrice na Windowsu 8

BlueStacks daje vam pristup ka preko 750,000 aplikacija ya vaš Windows 8 računar uključujući i puno igrica za touch screen.  

Već su neko vreme dostupni različiti emulatori Android aplikacija za Windows ali nisu imali veliku popularnost. Sada kada imate Windows 8 sistem sa touch screen-om i tablete, konačno postoji razlog da pokrenete Android aplikacije na Windows sistemu.  BlueStacks još uvek nije savršen jer je u beta verziji, ali za sada bilo ko može da ga preuzme i koristi besplatno.  

Ograničenja  

BlueStacks je zasnovan na Androidu 2.3, tako da će neki delovi interfejsa biti malo zastareli i možda neke nove aplikacije neće funkcionisati. Dostupan je samo za Windows 8 sisteme. Pokretanje aplikacija preko BlueStacksa neće biti toliko brzo kao na Android uređaju.  

Instalacija  

BlueStacks možete da preuzmete sa sajta BlueStacks.com, koji nudi verziju za Windows 8 kao i za starije verzije Windowsa i Mac računara. BlueStacks App Player nije Modern aplikacija pošto se pokreće na desktopu, ali oponaša full-screen okruženje Modern na Windows 8 sistemu.  

Upotreba Android aplikacija na Windows 8 sistemu  

Kada je instaliran BlueStacks možete da ga pokrenete i potrežite aplikacije koje želite da instalirate, tako što ćete kliknuti na ikonicu sa lupom.  

BlueStacks treba da se poveže sa Google nalogom tako da može da preuzme aplikacije sa Google Playa, ali možete da kreirate i poseban Google nalog samo za BlueStacks, unutar BlueStacks App Playera. BlueStacks takođe može da instalira aplikacije iz Amazon Storea – prikazaće vam listu sa opcijama kada pokušate da instalirate aplikaciju.  

Android aplikacije možete da pretvorite u prozore na desktopu. Možete da upotrebite miš i oponašate dodir na touch screenu.  

Možete da kliknete na dugme Home da biste se vratili na Home ekran. Kliknite na My Apps da biste prikazali aplikacije koje imate instalirane i da biste ih pokrenuli.  

BlueStacks definitivno nije savršen i možda biste radije koristili ispravne aplikacije Windowsa 8. Međutim, BlueStacks vam otvara mogućnost da koristite beskonačno puno Android igrica na Windows 8 sistemu.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272