Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Evernote for Dummies

Evernote for Dummies

Kako da na Facebooku pronađete željenu poruku

Koristite li Facebook za četovanje sa prijateljima? Ako koristite, verovatno imate previše poruka i teško je pronaći upravo onu koju želite.  

Facebook, je veoma popularna društvena mreža, jer osim što možete da delite sadržaje na vašem zidu, možete da četujete sa prijateljima ili im šaljete lične poruke u Inbox. Pretraživanje ovih poruka može biti prilično naporno, pogotovo ako imate puno poruka koje ste razmenili sa puno prijatelja.  U ovom članku opisaćemo vam kako možete lako da pronađete poruku koju želite. Uradite sledeće:  

  1. Otvorite vaš Facebook nalog.
  2. U gornjem levom uglu ekrana kliknite na drugu ikonicu da biste videli najnovije poruke, a zatim na dnu prozora koji se otvorio kliknite na dugme See All.
  3. Na levoj strani ekrana prikazane su poruke i četovanja sa prijateljima. Pronađite poruku iz koje želite da pronađete određeni sadržaj.
  4. Na sredini ekrana prikazaće se ceo razgovor sa izabranim prijateljem. U polje unesite traženi tekst i kliknite na ikonicu sa lupom u gornjem desnom uglu da biste potražili željeni sadržaj unutar konverzacije koju ste izabrali.
  5. Ako postoji traženi tekst, on će biti prikazan. Ako se ne prikaže željeni tekst, pokušajte da upotrebite funkciju Search All.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272