Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

QuarkXPress 6

QuarkXPress 6

Popust cena: 440 rsd

QuarkXpress 4 za 14 dana

QuarkXpress 4 za 14 dana

Popust cena: 710 rsd

KAKO DA napravite interesantne stripove pomoću Comic Life-a

Ako ste početnik u kreiranju stripova i tražite lak način da sastavite svoj prvi strip onda isprobajte Comic Life. Razvio ga je Plasq, koji je stvorio i poznati Skitch. Comic Life čini kreiranje stripova svih oblika i veličina neverovatno lakim, počev od stripova od samo jednog frejma pa sve do višepanelskog dizajna sa neuobičajenim razmeštajima.

Da biste započeli, jednostavno odlučite koliko panela želite, prevucite i pustite (drag-and-drop) slike sa računara na svako polje, dodajte balončiće za razgovor i strip je gotov. Kada se naviknete na osnovne funkcije, možete da se prebacite na alatke koje se nalaze u programu koje će vam omogućiti da filtrirate slike tako da izgledaju kao da su rukom nacrtane, kao da su naslikane četkicom i još mnogo toga.

Mac verzija ovog programa je dostupna za 24.95 dolara a nova beta verzija za Windows je besplatna, sve dok se nalazi u stadijumu razvoja. Ako sada daunlodujete Comic Life, imaćete dovoljno vremena da napravite nekoliko stripova kako biste ih aploudovali na Zuda, novi DC Comics web sajt čiji će se sadržaj, počevši od oktobra, sastojati od amaterskih stripova.

Adresa: http://plasq.com/comiclife

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272