Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

QuarkXpress 4 za 14 dana

QuarkXpress 4 za 14 dana

Popust cena: 710 rsd

QuarkXPress 6

QuarkXPress 6

Popust cena: 440 rsd

KAKO DA napravite sopstvene stripove pomoću HyperComics-a

Kada vam se kreativnost vrzma po glavi, gde možete da odete da se iskažete? Ako vas interesuju stripovi onda bi HyperComics moglo da bude mesto za vas.

HyperComics je mreža izgrađena na stripovima, naravno. Ona vam nudi dobar način da se sretnete sa istomišljenicima, kreatorima stripova, i da steknete kontakte sa industrijskim izvorima. Članovi mogu da prikažu svoj originalni materijal, kao i da diskutuju i komentarišu kreacije.

HyperComics koristi desktop aplikaciju za građenje stripova. Bilo bi lepo kada bi program bio dostupan onlajn, ali, sa druge strane, ovako može da radi i tamo gde možda nema konekcije ka Internetu. Aplikacija je dostupna samo za PC i velika je 140MB. Zato uzmite piće i zavalite se jeć će ovo preuzimanje malo da potraje. Kada istekne probni period od 30 dana program treba da se plati 29.99 dolara.

Licencirani stripovi su takođe dostupni na web sajtu i to po ceni od 2.99 dolara do 9.99 dolara po setu. Ovi setovi omogućavaju korisnicima da putem prevlačenja i puštanja (drag-and-drop) uzimaju elemente iz ovih setova kako bi ih koristili u svojim tablama priča. Naravno, ako ste veteran, možete da aploudujete sopstvene kreacije od nule u jedan od mnogih šablona razmeštaja. Nakon što je napravljen strip, aploudujte ga, publikujte i prikažite ga svetu.

Ambiciozni kreatori stripa bi možda želeli da pogledaju i StripGenerator.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272