Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Swift 3

Naučite Swift 3

Popust cena: 1100 rsd

KAKO DA poboljšate Mail.app na Mac OS X-u

Imate li i vi problema sa prevelikom količinom mailova koje morate dnevno da obradite? Za Mail.app postoje dva-tri plugina koja mogu da vam olakšaju život.

MailTags (shareware, 29,95$) je sjajan plugin za tagovanje mailova. Pomoću MailTags-a svakom mailu možete da dodelite tagove (oznake ili ključne reči), zatim možete da ga  svrstate u određeni projekat, dodate mu beleške ili od njega napravite to-do stavku u iCalu. Tako označene mailove možete kasnije da pregledate koristeći smart folders opciju ili možete da sprovodite pretraživanje po tagovima.

Mail Act-On (freeware) je plugin koji omogućava da bilo kojem Mail pravilu dodelite prečicu na tastaturi. Arhiviranje e-mail poruka tako može da se obavi pomoću pritiska na samo dva tastera.

Mail Badger (freeware) je plugin koji će na ikonici u dock-u da prikaže koliko imate nepročitanih poruka u inboxu. Možete svaki mailbox da prikažete posebno i podesite da se svaki mailbox drugačije prikazuje.

Svaki od ovih plugin-ova vam štedi malo vremena u obavljanju operacija koje obavljate svaki dan veliki broj puta. Kada se sve u celini uzme u obzir ušteda u vremenu i nije tako mala.

Hawk Wings, popularni blog koji prati sve vezano za Mail.app ima odličan članak koji objašnjava kako MailTags i Mail Act-On možete da integrišete u jedinstveni sistem za upravljanje mailovima. Taj pristup već sada koristi veliki broj Mac korisnika.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272