Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Word 2003 za neupućene

Word 2003 za neupućene

Office 2003 kao od šale

Office 2003 kao od šale

Kako da preuzmete Google Docs u starijim Office formatima

Pregleda (30 dana / ukupno): 11 / 2195

Slanje dokumentacije je u današnje vreme dosta nesigurno jer još uvek postoji puno korisnika koji koriste starije verzije Office paketa.  

Ako koristite Google Docs za kucanje, deljenje i saradnju sa drugim korisnicima, možda ste primetili da nije imao podršku za starije formate Office-a. Sada, Google Docs ima podršku za starije formate Officea i postoje tri opcije za korišćenje starijih formata.  U slučaju da imate saradnike koji koriste starije verzije Office paketa, predstavićemo vam tri opcije za preuzimanje Google Docs dokumenata u starijim formatima Office-a.  

1  

Snimite dokumente u formatu koji vi koristite a zatim upotrebite online konverter da biste preuzeli dokumente u starijim formatima Office-a. Evo nekih web sajtova za besplatno konvertovanje dokumenata:
Međutim, ako su u dokumentu sadržane neke važne informacije, ne preporučujemo vam ovaj način konvertovanja.  

2  

Instalirajte Office Compatibility Pack na ciljnim računarima. Upotrebom ovog programa omogućava se otvaranje i modifikovanje fajlova u novijim formatima kroz starije verzije programa.  

3  

Pošaljite dokument sa vašeg Google Docs naloga na vaš email i izaberite format koji želite tako što ćete kliknuti na opciju File u meniju a zatim kliknite na Email as attachment. Prikazaće se padajući meni koji vam omogućava da izaberete željeni format.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272