Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Excel 2010 biblija

Excel 2010 biblija

Word 2003 za neupućene

Word 2003 za neupućene

KAKO DA promenite standardnu šemu boja u Office-u 2007

 

Kolorna šema Microsoft Office-a 2007 se savršeno uklapa u Windows Vistu, ali srećom po one kojima se ne sviđa tako mnogo svetloplave boje, šema boja interfejsa može da se promeni.

Ovaj savet će raditi bez obzira da li koristite Access, Word, Excel, ili PowerPoint - ako promenite boje u jednoj od ovih aplikacija, one će biti promenjene u svim Microsoft Office programima. Pošto su koraci isti u svakom programu mi ćemo upotrebiti Word kao primer.

Kliknite na dugme Microsoft Office a onda kliknite na Word Options.

Kliknite na Popular a onda upotrebite strelicu "Color Scheme" padajućeg menija da biste izabrali Blue, Silver ili Black šemu boja a onda kliknite OK.

Ja sam izabrao Black kolornu šemu, a vi naravno možete da izaberete šemu boja koja vama odgovara (po meni srebrna varijanta izgleda jako dobro).  Sada ako otvorite Access, Word, Excel, ili PowerPoint videćete da su i u ovim programima promenjene boje interfejsa. 

Ali šta je sa Outlook-om? Nastavite da čitate i saznaćete!

Da biste dobili  Microsoft Office dugme u Outlook-u 2007 vi treba da otvorite novu e-mail poruku. Zatim kliknite na "Editor Options", i pratite korake koje smo gore opisali.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272