Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Sound Forge 8

Sound Forge 8

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

KAKO DA pronađete besplatnu muziku

Pregleda (30 dana / ukupno): 15 / 2269

 

Svi znamo osnovne stvari o načinu rada mašina za pretraživanje - vi ukucate vaš upit i mašina za pretraživanje će vam vratiti relevantne linkove ka različitim lokacijama na Internetu. Celokupna procedura je jednostavna, laka za korišćenje i pomaže vam da pronađete ono što tražite. Imajući sve ovo u vidu, siguran sam da ćete uživati u web sajtu BeeMP3. BeeMP3 je mašina za pretraživanje i pronalaženje MP3 fajlova na Interntu. Slično kao regularne mašine za pretraživanje, oni ne hostuju fajlove već vas samo preusmeravaju ka njima. To omogućuje brzo i lako pronalaženje pesama i muzike koju tražite.

Bez obzira da li tražite pesmu, album ili umetnika, ili želite da pretražujete sve tri kategorije, pretraživanje će trajati samo nekoliko sekundi. Kada posetite ovaj web sajt videćete veliko polje za pretraživanje u koje treba da unesete ono što tražite. Ja sam ukucao “Kanye West” u polje za pretraživanje i dobio sam nazad 322 različita rezultata. Nekoliko drugih pretraživanja je takođe vratilo očekivane rezultate.

BeeMP3 svakako nije jedinstven - postoji nekoliko sličnih servisa na Internetu. Ono što je unikatno za ovaj web sajt je da će vam on pokazati bitrate fajlova što će se nekim korisnicima sigurno jako svideti. Bitrate preko 128,000 (128KB) vam govori da je kvalitet pesme veoma dobar. Pre neki dan kada sam probao servis oni nisu obezbeđivali link ka daunlodu, ali kada biste kliknuli na fajl pojavilo bi se polje za daunlodovanje sa opcijom za snimanje fajla. Danas kada sam proverio ovaj web sajt video sam da sada nude i link koji možete da pejstujete u drugi prozor ako daunlod ne počne automatski.

Kao što ste i očekivali, postoji ogromna količina materijala koji je zaštićen autorskim pravima, zato daunlodujte na sopstveni rizik.

Adresa: http://www.beemp3.com

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272