Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows 8 razvoj aplikacija

Windows 8 razvoj aplikacija

Popust cena: 1200 rsd

Kako da rešite rukom ispisane matematičke izraze u Windowsu 8

Windows 8 ima integrisan kalkulator na koji ste već navikli jer ste ga koristili u svim ranijim verzijama operativnog sistema.  

Ako vam se ne dopada kalkulator u Windowsu 8, preporučujemo vam da isprobate Inkulator. To je aplikacija Windowsa 8 i RT-a koja ima prilično interesantan pristup izvršavanju matematičkih kalkulacija. Aplikacija omogućava da unesete zahteve napisane slobodnom rukom na njegovom ekranu. Možete da napišete bilo koji broj, simbol kalkulacije mišem ili dodirom, a Inkulator će automatski interpretirati u računar razumljivi matematički izraz.  Inkulator ima veoma elegantan i razumljiv interfejs. Na vrhu prozora nalaze se dugmadi New, Help, Write i Erase, a na dnu prozora pronaći ćete dugme Calculate zajedno sa rezultatima izračunavanja. Ekran za unos matematičkog izraza zauzima sredinu prozora. U Inkulatoru možete da izvršite puno kalkulacija bez obzira koliko su komplikovane i složene, a Inkulator će vam prikazati odgovarajući rezultat kada god je to moguće.  

Upotreba je veoma jednostavna. Jednostavno nacrtajte matematički izraz prstom na ekranu ili mišem i kliknite na dugme Calculate da biste dobili rezultate. Dugme Erase na vrhu prozora je korisno ukoliko želite da uklonite nepravilno unet izraz bez da počinjete od početka. Ako želite da započnete novu kalkulaciju, kliknite na dugme New.  

Aplikaciju možete da preuzmete na sledećoj adresi:  

Inkulator


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272