Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Dreamweaver 8 – kreiranje internet prezentacija

Dreamweaver 8 – kreiranje internet prezentacija

Popust cena: 180 rsd

Osnove kompjutera i Windows XP - II izdanje

Osnove kompjutera i Windows XP - II izdanje

Popust cena: 360 rsd

KAKO DA saznate kako će izgledati CEBIT 2008

CeBIT 2007 se nedavno završio ali već je vreme da pogledamo kako će izgledati sledeći sajam 2008. godine. Već je određen tačan datum za događaj kao i glavne crte o tome kako će biti predstavljen publici.

CeBIT je najveći računarski sajam koji donosi najnovije informacije o razvoju računarske tehnologije i tehnologije mobilnih telefona. Ljudi koji učestvuju u ovoj svečanosti su specijalna vrsta publike koja je naročito zainteresovana da vidi tehnologiju koja im je inače nedostupna. Velike kompanije isto tako iskorišćavaju ovu priliku da publici prikažu koncepte najnovijih tehnologija kako bi mogli da steknu prvi utisak o performansama njihovih proizvoda.

CeBIT će se održati od 4. marta (utorak) do 9. marta (nedelja). Sajam sledeće godine će podeliti tehnologije u četiri kategorije. Pored ovih tema, takođe će se održati neke prezentacije orijentisane na programe, kao što je “Learning & Knowledge of Solutions”, “Consulting & Services” i “iF design: driving innovation”.

“Business Solutions” je prva od četiri glavne kategorije i predstaviće proizvode i servise koji su adaptirani za potrebe industrijskih korisnika i za razvijanje njihovih poslova.

“Consulting Services” oblast će spojiti posetioce sa najprestižnijim provajderima servisa koji će prikazati rešenja za firme u oblasti menadžmenta i konsaltinga u tehnologiji.

U “Public Sector Solutions” oblasti predstaviće e-government rešenja za države, vlade kao i za zajednice. Sa druge strane, “Banking and Finance” će predstaviti najnovije razvoje u tehnologiji mobilnih komunikacionih uređaja.

CeBIT će od sada integrisati TeleHealth Congress koji će prikazivati rešenja za sektor zdravstva. Takođe će postojati oblasti za Telematics & Navigation, Automotive Solutions, Transport & Logistics, Mobile Devices i Carriers & Providers.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272