Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Evernote for Dummies

Evernote for Dummies

Fejsbuk i kako da saznate ko vas je obrisao

U moru lažnih stranica i aplikacija koje navodno otkrivaju ko vas je obrisao sa liste prijatelja, konačno se pojavila jedna koja to radi.

Ukoliko želite da vidite da li vam se broj prijatelja na "Fejsbuku" (Facebook) umanjio tako što vas je neko obrisao, sada možete proveriti tako što pokrenete servis "Unfrend fajnder" (Unfriend finder).

 

Dodatak se instalira preko ove stranice,  a nakon instalacije u gornjem desnom uglu na pored taba "profil" pojaviće se opcija "Unfriend" gde ćete moći da vidite ko vas je obrisao.

 

Ova opcija ne radi retroaktivno, tako da će on početi da prati stanje među vašim prijateljima tek nakon instalacije i od tog vremena beležiti da li vas je neko obrisao.

 

Kompatibilan je sa svim internet pregledačima, a prema nekim informacija trebao bi da normalno funkcioniše i u daljoj budućnosti, bez straha da će biti uklonjen od čelnika "Fejsbuka" jer ne predstavlja nikakvu opasnost po sigurnost korisnika.

Sajt koji možda niste posetili - Smeh do suza

Napustanje Fejsbuka" ga kostalo 400 miliona dolara

sreda, 01 februar 2012 08:00

Napustanje FejsbukaDžo Grin, koji je delio sobu sa Markom Zakerbergom na koledžu pri Univerzitetu Harvard, neće biti među onima koji će proslaviti izlazak „Fejsbuka” na berzu, sa početnom cenom koja se procenjuje na oko 100 milijardi dolara.

Za razliku od slavnog druga, koji je prekinuo školovanje da bi lansirao popularnu društvenu mrežu, Grin je odlučio da ostane na Harvardu, što mnogi smatraju greškom koja ga je koštala 400 miliona dolara.

LINK.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272