Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Google trikovi

Google trikovi

Popust cena: 1030 rsd

Kako da uvek otvarate web sajt u Incognito režimu u Chrome-u

Ako ne želite da drugi korisnici otkriju koje ste stranice pregledali u Google Chrome pretraživaču, upotrebite režim Incognito.  

Google Chrome web pretraživač ima specijalnu funkciju koja se zove Incognito režim. Ako otvorite stranicu u ovom režimu, neće biti sačuvana istorija pretrage, cookies, cache niti druge informacije o vašoj pretrazi.  Na incognito režim možete da se prebacite iz menija Chrome-a, ili upotrebom prečica Ctrl + Shift + N. Međutim, ako želite da uvek otvarate stranice u Incognito režimu, upotrebite ekstenziju Ghost Incognito za pretraživač Chrome.  

Ekstenzija Ghost Incognito je dodatak pretraživača Google Chrome koja čuva listu web sajtova koje uvek želite da otvarate u režimu Incognito. Na taj način vaša privatnost će biti sačuvana.  

Ovu ekstenziju možete da preuzmete sa web sajta Google Web Store. Nakon što je instalirate u toolbaru Chrome-a videćete ikonicu sa duhom. Kada kliknete na ikonicu, aktuelno otvorena stranica će biti dodata u listu sajtova koji će se uvek otvarati u režimu Incognito.  

Da biste uklonili web sajt iz liste, kliknite desnim tasterom miša na ikonicu sa duhom i izaberite Options. Otvoriće se stranica na kojoj možete da organizujete vaše izabrane web sajtove.  

Ghost Incgonito ekstenzija

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272