Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Bezbednost na internetu : vodič za decu

Bezbednost na internetu : vodič za decu

Carry On: Sound Advice from Schneier on Security

Carry On: Sound Advice from Schneier on Security

Kopirajte i pomerajte fajlove brže i sigurnije pomoću TeraCopy-ja

TeraCopy je besplatna aplikacija dizajnirana da kopira/pomera fajlove brže i sigurnije. TeraCopy može da nastavi prekinuti transfer fajlova. TeraCopy preskače loše fajlove tokom kopiranja pa čak i prikazuje preskočene fajlove na kraju transfera fajlova. Takođe ovaj program kalkuliše CRC checksum u letu kako bi ubrzao upoređivanje izvornih i ciljnih fajlova.

Potpuna integracija sa Windows Explorerom vam omogućuje da nastavite da radite sa fajlovima kao i obično.

Karakteristike:

  • Brže kopira fajlove. TeraCopy koristi dinamički podesive bafere kako bi smanjio vreme traženja. Asinhrono kopiranje ubrzava transfer fajlova između dva fizička hard drajva.
  • Pauzirajte i nastavite transfer fajlova. Pauzirajte proces kopiranja u bilo kom trenutku kako biste oslobodili resurse sistema i nastavite pomoću samo jednog klika sa mišem.
  • Ispravljanje grešaka. U slučaju greške prilikom kopiranja, TeraCopy će pokušati nekoliko puta i u najgorem slučaju će preskočiti fajl, a neće prekinuti celokupan proces transfera.
  • Interaktivna lista fajlova. TeraCopy prikazuje listu fajlova čiji transfer nije uspeo i omogućava vam da ispravite problem i ponovo kopirate problematične fajlove.
  • Integracija sa Shell-om. TeraCopy može potpuno da zameni Explorerove funkcije kopiranja i pomeranja, omogućujući vam da radite sa fajlovima kao i obično.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272