Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Swift 3

Naučite Swift 3

Popust cena: 1100 rsd

Mac program - Sticky Windows

Sticky Windows je odličan program bez kojeg nećete moći da živite čim ga isprobate. Šta to radi Sticky Windows što je toliko očaravajuće? Jednostavno, ako odvučete bilo koji prozor do ivice ekrana, on će se pretvoriti u karticu. Nema u ovome ničeg revolucionarnog, ali tu se ne završava priča o ovom programu.Ako na ekranu imate veliki broj prozora, sve prozore na kojima trenutno ne radite odvucite do ivice ekrana i napravite od njih kartice. Kada vam je potreban neki od prozora samo kliknite na karticu, a prozor na kojem ste do tada radili će se automatski minimizirati.

Celokupan rad Sticky Windowsa je prirodan i nenametljiv, tako da sam siguran da će vam brzo ući pod kožu. Sticky Windows predstavlja odličnu nadgranju na ugrađeni Expose, jer iako obavlja istu funkciju kao Expose, ekran nam je čist i pregledan a u svakom trenutku su nam dostupni svi svi otvoreni prozori.

Pored svega navedenog, Sticky Windows omogućava i prevlačenje i puštanje na kartice.

Sticky Windows je “unrestricted shareware” (može se koristiti u evaluacione svrhe bez vremenskih i funkcionalnih ograničenja), a licenca košta samo 15.95 dolara.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272
 
     
z