Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Swift 3

Naučite Swift 3

Popust cena: 1100 rsd

Naučite svoj stari iSight novim trikovima pomoću Iris-a

Iris je program za OS X koji nudi neke dobre načine da  upotrebite svoj iSight. Naravno, on koristi fotografije i video snimke. To je  korisno, ali Apple-ov ugrađeni Photo Booth već nudi te funkcije. Iris je otišao  nekoliko koraka dalje, nudeći Time Lapse režim, Security režim i Webcam režim.

Svaki režim može da se prilagođava. U Security režimu,  možete da podesite sve od osetljivosti detektora pokreta do akcija koje će Iris  preduzeti kada je promenjeno podešavanje. Možete da uključite alarm ili samo da  uzmete film ili stop-motion i da vam se pošalje na email. Pomoću Time Lapse  režima, možete da izaberete interval za snimak frejma i reprodukciju. Dostupan  je veliki niz video kodeksa za snimanje, što čini filmove koje Iris proizvodi  odgovarajućim za reprodukovanje na bilo kom ekranu ili uređaju.

Funkcija Gallery spaja sva tri režima. Ona čuva snimke i  video snimke u prikazu stila iPhoto što vam daje lak pristup za eksportovanje,  slanje emailom, ili aploudovanje na Flickr. Takođe se lepo reprodukuje na  AppleTV-u.

Adresa: http://www.mildmanneredindustries.com/iris/


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272
 
     
z