Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Pet mesta za preuzimanje besplatnih filmova i to legalno!

Upravo ste kupili novi HDTV od 42 inča, povezali ga sa 5.1 surround tvulnicima i spremni ste da se ušuškate u fotelju sa kesicom kokica. Jedino vam fali nekoliko filmova. E pa došli ste na pravo mesto.

U ovom članku upoznaćete se sa pet web sajtova sa kojih legalno možete da daunlodujete besplatne filmove, snimite ih na DVD i odgledate ih ovog vikenda sa prijateljima ili porodicom.

The Internet Archive

Ovo je kraljica svih besplatnih medija (ima čak i video igre). Internet Archive ima ogroman broj američkih filmova, stranih filmova, dokumentaraca i još mnogo toga. Tu ćete naći čak i četiri filma o sladoledu (mi samo pišemo o ovom sajtu - ni mi nemamo objašnjenje).

Emol

Ako su komedije i crtani filmovi ono što vas interesuje, Emol.org je prvo mesto na koje treba da odete. Ovde ćete naći Čarli Čaplina, The Three Stooges, Duška Dugouška i Popaja.

AngryAlien

Samo zato što su male šanse da ijedan od ovih sajtova ima najnovije bioskopske hitove, to ne znači da vi ne možete da odgledate Fight Club, Pulp Fiction, ili Star Wars. Za manje od trideset sekundi. Sa glumcima zečevima.

PublicDomainTorrents

Navalite na filmove B produkcije kao što su "Attack of the Giant Leeches", "Jesse James Meets Frankenstein's Daughter" (pitate se kako izgleda dete njihove ljubavi?), i "Track of the Moon Beast". Sa druge strane, tu ćete naći i "Night of the Living Dead" - tako da nije sve tako crno.

AtomFilms

Tu ćete naći mnogo stvarno kreativnih filmova koje su kreirali korisnici. AtomFilms je servis MTV Networks-a koji servira sadržaje za mobilne telefone i web sajtove, ali pošto su partneri sa Comedy Central i Spike TV naći ćete i nekoliko bisera ako se malo udubite u pretraživanje.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272