Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Quintessential - visoko prilagodljiv i proširiv medija plejer

Quintessential Music Player želi da bude vaš sve-u-jednom muzički džuboks i biblioteka. Zahvaljujući svojoj maloj veličini i minimalnoj sistemskoj zahtevnosti, interfejsu koji može da menja skinove, plug-in arhitekturi i širokoj podršci za sve formate digitalnih medija, Quintessential je odlično rešenje za sve ljubitelje multimedije.

Sledi opis karakteristika i mogućnosti:

Playback

Quintessential podržava ogroman broj popularnih audio i video formata, uključujući mp3, mp3 PRO, Ogg Vorbis, WMA , CD, ASX, AU, i još mnoge druge.

Ripovanje i kodiranje

Vi možete da konvertujete vaš audio CD ili postojeće multimedijalne fajlove u bilo koji digitalni audio format, uključujući Ogg Vorbis, LAME, WMA, i tako dalje...

Gracenote CDDB podrška

Quintessential Player koristi Gracenote CDDB servis za prepoznavanje muzike kako bi prikazao informacije o izvođaču, albumu i pesmi. Ali ako stvarno želite da saznate sve detalje, vi možete da proširite dolazeće podatke tako da uključuju do 30 polja, kao što su podaci o piscu teksta pesme, produkciji, zahvalnici, datumu izdavanja, vrsti muzike, i još mogo toga.

Proširiva, otvorena arhitektura

Quintessential dolazi u malom paketu; programeri su želeli da on bude mali. Međutim, nakon što instalirate Quintessential, vi možete da ga modifikujete koliko želite i dodajete mu razne funkcije.

Dodajte vizualizatore, prilagođene skinove, jezičke pakete, specifične audio kodere (kao što je LAME), funkcije play listi i biblioteke. Svi ovi dodaci su dostupni kao besplatni plug-in-ovi direktno sa Quintessential web sajta.

Quintessential Player je besplatan za preuzimanje za Microsoft Windows 98, ME, 2000, XP, i Vistu. Najnovija verzija ispravlja nekoliko grešaka i donosi nekoliko novih plugin-ova.

Adresa: Quintessential Music Player

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272