Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Learning Go programming

Learning Go programming

Dreamweaver CS4

Dreamweaver CS4

Serverless nedeljni pregled, Alexa Skills, SCAR, izrada Ruby funkcija, Twitter bot za prepoznavanje slika

Pregleda (30 dana / ukupno): 8 / 403

Izrada radio stanice Alexa Skill pomoću kompleta Alexa Skills

Reprodukovanje audio zapisa u realnom vremenu je jedan od najvećih slučajeva korišćenja Amazon Echo-a, ali retko možemo videti uputstva kako to da uradimo sami. Dakle, ovakva uputstva su veoma dobrodošla.

Yi Ai

Cloudflare otkriva Workers KV, visoko distribuirano skladište ključeva/vrednosti za slučajeve korišćenja bez servera — Kompanija Cloudflare je izgradila distrubirano i krajnje konzistentno skladište ključeva-vrednosti koje je namenjeno korisnicima platforme Workers bez servera.

Ashcon Partovi (Cloudflare)

Vodeće rešenje bez servera otvorenog koda za Kubernetes — Univerzum softverskih arhitekata bez servera i Kubernetes klaster operatora počeo je da se sudara. U ovom članku ćemo „lutati“ kroz CNCF-ov Serveless Landscape da bismo otkrili odlične lambda konkurente otvorenog koda.

Gravitational

SCAR: Raspoređivanje statičkog sajta na AWS-u pomoću jednog klika —Jednostavna alatka koja kreira odgovarajuće CloudFormation šablone za pokretanje statičkog sajta na AWS-u, zajedno sa prilagođenim domenom, DNS-om, SSL-om i CDN-om u jednom potezu.

Kelvin Jiang

Predstojeći trajni entiteti (Durable Entities) Azure funkcija — Izvorni tvorac trajnih funkcija (Durable Functions) Azure funkcija piše o onome što dolazi sledeće u obliku trajnih entiteta (Durable Entities) koji će obezbediti više mogućnosti slične modelu actor.

Chris Gillum

Ako ne možete da izradite dobre mikroservise ne bi trebalo da radite bez servera“

Matt Fellows, suosnivač platforme Pactflow.

Bilo nam je potrebno 4.5 godine, ali konačno smo dostigli AWS Lambda ograničenje za skladištenje koda (75 GB) u jednom nalogu/regionu…“

Eric Hammond na Twitteru.75 GB može zvučati neverovatno, ali može se nakupiti ako intenzivno koristite CI i zadržite stare verzije funkcija – obavezno proverite svoje nivoe korišćenja.

UPUTSTVA

Izrada Ruby funkcija bez servera pomoću AWS Lambda i radnog okvira Jets

Serverless Ruby on AWS Lambda with the Jets framework

Nije neophodan okvir poput Jetsa za raspoređivanje Ruby funkcija na AWS Lambdi, ali on vam može olakšati život, kao što ćete videti ovde.

Phil Nash (Twilio)

Kako da kreirate Twitter bot za prepoznavanje slika — Zabavni mali projekat koji koristi Serverless Framework i nekoliko AWS servisa (uključujući Lambda i Rekognition).

Maciek Grzybek

Verzije za probu prvoklasnih CI/CD sistema sa protočnom obradom — Koristite našu novu verziju za probu da biste brzo videli kako GoCD pomaže u rešavanju CI/CD izazova pomoću naših prvoklasnih sistema sa protočnom obradom, vizuelizacija i još mnogo toga.

ThoughtWorks - GoCD

Rešavanje problema, nadgledanje i praćenje troškova za aplikacije bez servera — Ovo je u suštini oglas koji je AWS sankcionisao za Epsagon, ali je, ipak, oblast koja bi vas mogla zanimati.

Trevor Hansen i Nitzan Shapira

Kako obavestiti korisnike baze podataka Cosmos DB o izmenama pomoću servisa Azure SignalR i Azure Functions

Jason Roberts

KOD I ALATKE

Ugnežđeni komentari tema bez servera kreirani na AWS Lambdi

CodeRecipe Inc.

Terraform modul za kreiranje AWS Lambda resursa

Spring Media

cloudflare-worker-webpack-boilerplate: Jednostavni šablon za izradu i raspoređivanje Cloudflare Workersa pomoću Webpacka

Dave Willenberg

AWS Auto Remediate: Funkcije za otklanjanje uobičajenih problema koji se odnose na bezbednost korišćenjem servisa AWS Config

Servian

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272