Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Tip Cam - jednostavan program za snimanje ekrana

Tip Cam je besplatan program za snimanje ekrana koji snima ceo desktop ili samo neke njegove delove u Flash video formatu koji je najčešći video format na Internetu danas.

On dolazi sa nekoliko podešavanja, od kojih je najinteresantnija mogućnost biranja veličine područja snimanja između nekoliko dostupnih veličina.

Svi mi znamo da će veće područje povećati veličinu video snimka. Zoom Levels koji su dostupni su 640×480, 800×600 i 1024×768. Oni se pojavljuju u zelenom polju koje može da se pomera po ekranu pre početka snimanja.

Podešavanja kompresije imaju veliki uticaj na kvalitet snimka. Standardno podešavanje, manji kvalitet, smanjuje veličinu fajla ali je problematično ako imate tekst i male objekte kada snimate ceo ekran. Veći kvalitet kreira čistu sliku na kojoj se lako čita tekst. Glas može da se snimi pomoću mikrofona koji treba da povežete na računar.

Snimci će biti kreirani kao flv fajlovi koji mogu da se aplouduju na YouTube, na primer, ili na servis koji programeri Tip Cam-a nude svojim korisnicima. Tip Cam je odličan za korisnike koji žele da kreiraju brz snimak bez potrebe da brinu o komplikovanim podešavanjima i opcijama.

Adresa: http://www.utipu.com/

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272