Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

TipCam - besplatni snimač ekrana za vaš računar

TipCamp je novi snimač ekrana za Windows sličan drugim skrinkasting programima kao što su Jing, Camtasia Studio ili Camstudio.

Vi možete da snimite video snimke čitavog desktopa ili samo njegovog dela. Ova aplikacija takođe podržava Pan & Zoom tako da područje snimanja može lako da prati pomeranje kursora miša - veoma korisno kada pravite video snimke za male ekrane kao što je iPod-ov.

Još jedna unikatna funkcija - vi možete da snimite i ekran udaljenog računara pomoću TipCam-a pod uslovom da na računaru postoji VNC server.

Kao i Jing Project, TipCamp takođe nudi onlajn prostor za skladištenje (250 MB) na koji vaši skrinkast video fajlovi mogu automatski da se aplouduju nakon kreiranja.

Dok Jing i Camstudio renderuju snimke u SWF format, TipCamp koristi Flash Video (FLV) koji je posebno pogodan u situacijama kada je veličina skrinakasta samo nekoliko stotina kilobajta.

Web sajtovi kao što je Blip.tv podržavaju FLV format i samim tim kvalitet skrinkast video fajlova je sačuvan pošto video ne mora da se prekodira pre nego što se strimuje.

Hvala CNET.

Adresa: http://www.utipu.com/app/

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272