Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Vrhunska džez zajednica

Mi volimo YouTube, ali budimo iskreni, sajtovi koji su specijalizovani za pojedine teme su mnogo bolji. Ako želite muziku Imeem je mnogo bolji, ako vas interesuju komedije onda idite na specijalizovane web sajtove kao što je Ebaumsworld i njemu slični. A ako vas interesuje džez, idite na specijalizovani web sajt koji se zove My Jazz Network.

My Jazz Network je u suštini web sajt koji nudi sadržaj visokog kvaliteta po zahtevu, koji je fokusiran isključivo na džez. Možete da slušate šta god želite, radio stanice uživo, kompilacije, možete čak da kupujete razne stvari u njihovoj onlajn prodavnici.

Ako ste zaljubljenik u džez ili neko ko polako ulazi u ovo “strašno” područje muzike, ja vam toplo preporučujem ovaj web sajt. Na ovom prelepo urađenom web sajtu, vi ćete imati pristup ogromnom broju talentovanih umetnika. Mi smo naišli na nekoliko radio  stanica čiji kvalitet reprodukovane muzike nije bio na zavidnom nivou, ali zahvaljujući draguljima kao što je Miles Davis, ubrzo ćete zaboraviti ovakve propuste.

Adresa: My Jazz Network

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272