Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows 7 Kao od šale

Windows 7 Kao od šale

Windows 7 Korak po korak

Windows 7 Korak po korak

Windows 7: KAKO DA dodate i uklonite direktorijume u Favoritesu

Kada otvorite Explorer u Windowsu 7, videćete listu Favorites  u panelu Navigation. Prema standardnom podešavanju, u toj listi se nalazi  nekoliko direktorijuma. Naravno, možete da dodate i svoje direktorijume ili da  uklonite postojeće.


Uklanjanje direktorijuma iz Favoritesa

Prema standardnom podešavanju, „Microsoft“ je u direktorijum  Favorites uključio neke omiljene lokacije koje možda ne želite. Standardne  lokacije su Desktop, Downloads, Recent Places i Recorded TV (ukoliko imate podešen  Live TV u Windows Media Centeru).

Da biste izbrisali lokacije iz direktorijuma Favorites,  kliknite desnim tasterom miša na lokaciju i iz kontekstnog menija izaberite  opciju Remove.

Dodavanje direktorijuma u Favorites

Dodavanje omiljenih lokacija koje često posećujete je veoma  jednostavno. Dok je otvoren direktorijum koji želite da dodate u direktorijum  Favorites, kliknite desnim tasterom miša na Favorites i iz kontekstnog menija  izaberite opciju Add current location to Favorites.

Osim toga, možete da prevučete direktorijum u direktorijum  Favorites. Ako želite da vratite standardne lokacije u direktorijum  Favorites, kliknite desnim tasterom miša na direktorijum Favorites i iz  kontekstnog menija izaberite opciju Restore favorite links. Standardne lokacije  će se vratiti u listu lokacija, a lokacije koje ste vi dodali će ostati u  direktorijumu Favorites.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272