Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Saveti – Internet

Ukupno: 1401, strana 9 od 71

Facebook: KAKO DA se prijavite na Facebook nalog jednim klikom

 

 

 

Ako ste korisnik Firefoxa, pronašli smo odlično rešenje za  logovanje na Facebook nalog. Firefox ekstenzija Account Manager će vam pomoći  da se brzo prijavite i odjavite sa Facebooka, pomoću jednog klika. Account Manager je eksperimentalna verzija ekstenzije koja  instalira ikonicu sa ključem na levu stranu linije adrese Firefoxa. Ona čuva  vaše lozinke ali ne možete da sinhronizujete lozinke između pretraživača. Da bi ekstenzija Account Manager funkcionisala potrebno je da omogućite da Firefox čuva lozinku. Da biste se  prijavili ili odjavili na Facebook, ili bilo koji drugi web sajt koji zahteva  prijavu, potrebno je da kliknete na dugme Connect ili Disconnect. Isprobajte ovu ekstenziju jer će vam olakšati  prijavljivanje na web sajtove koji zahtevaju lozinku i tako vam olakšati posao.
 
   

Facebook: KAKO DA se reklamirate na Facebooku

 

 

 

Facebook Ads je odličan način da reklamirate vaš posao.   Postavljanjem oglasa na Facebook možete da izaberete grupe korisnika kojima će  oglasi biti prikazani. Da biste kreirali oglas na Facebooku uradite sledeće:  Otvorite vaš Facebook nalog, a ako ga nemate registrujte  se i otvorite nalog.   Na desnoj strani prozora Facebooka kliknite na Advertise  a zatim kliknite na dugme Create an Ad.   Izaberite šta biste želeli da reklamirate i kliknite na  Continue.   Kreirajte oglas i pogledajte njegov prikaz sa desne  strane prozora a zatim kliknite na Continue.   Izaberite publiku kojoj biste želeli da oglas bude vidljiv  i kliknite na Continue.   Izaberite da li biste želeli da platite po kliku ili po  pregledu i podesite cenu, zatim kliknite na Continue.   Proverite informacije i unesite potrebne informacije o  kreditnoj kartici a zatim kliknite na Place Order. To je sve.
 
   

Facebook: KAKO DA se rešite Facebook virusa

 

 

 

Na Facebooku je  počeo da kruži virus. Zato budite spremni i rešite ovaj problem pre nego što  vam stvori veliku zbrku. Da biste se  oslobodili virusa na Facebooku uradite sledeće:  Da biste  smanjili mogućnost da vaš nalog bude kompromitovan, najlakši način je da  promenite lozinku.   Ako koristite mobilni telefon da biste pristupili vašem  Facebook nalogu, uverite se da ste se u potpunosti odjavili kada završite  pregled vašeg Facebook naloga.       Ako ste promenili lozinku a i dalje dobijate sumnjive  poruke i mislite da je virus još uvek prisutan na sistemu, uradite sledeće:  Ispraznite cache, history i temporary internet files  direktorijume.   Otvorite sledeću stranicu : htttp://security. symantec. com/sscv6/home. asp?langid=ie&venid=sym&plfid=23&pkj=CJTGBWYSHSFVIGMKIIP&bhcp=1  U odeljku Virus Protection kliknite na Start. Dozvolite  instaliranje svih kontrola, kopirajte i pejstujte nazive svih pronađenih virusa  i ručno ih izbrišite sa sistema.   Otvorite sledeću stranicu: www. ccleaner. com i daunlodujte  program Ccleaner, instalirajte ga i pokrenite.   Ponovo promenite lozinku na Facebook nalogu.
 
   

Facebook: KAKO DA se zabavite na Facebooku

 

 

 

Da li ste se zapitali  šta biste mogli da radite na Facebooku da biste se zabavili. Ako imate  Facebook nalog, evo nekoliko saveta kako da se zabavite:   Pošaljite  zahtev za druženje ljudima sa kojima ste izgubili kontakt. To mogu da budu vaši  nekadašnji školski drugovi, saradnici, kolege, komšije i tako dalje. Kada oni  potvrde zahtev za prijateljstvo, možete da pregledate njihove provile,  informacije i postove. Možete da četujete sa njima i da im ostavljate komentare  na zidu i da pogledate njihovu listu prijatelja, pa možda pronađete novu osobu  kojoj želite da pošaljete zahtev za prijateljstvo.   Ažurirajte  često vaš profil jer je važno da prijatelji saznaju informacije kao što je  datum vašeg rođenja, mesto stanovanja, kako izgledate i koja su vaša  interesovanja. Naravno, izaberite sami koje informacije želite da prikažete.   Komentarišite  postove vaših prijatelja, ali nemojte to da radite često da im ne biste  dosadili.   Rešavajte  razne kvizove, pridružite se grupama, postanite obožavaoc, sakupljajte poklone  i pogledajte čime se zabavljaju vaši prijatelji.   Čitajte  novosti na vašem zidu. Pomoću ovih postova videćete šta vaši prijatelji  postavljaju na njihove zidove. Napomena: Nikada  nemojte postavljati lične poruke na zid.
 
   

Facebook: KAKO DA sinhronizujete Facebook fotografije sa Mac računarom

 

 

 

Ako ste korisnik  Mac računara i želite da imate više fotografija vaših prijatelja u programu  Address Book, možete jednostavno da preuzmete slike sa profila vaših Facebook  prijatelja. Da biste sinhronizovali Facebook fotografije sa Address  Book-om na Mac računaru, uradite sledeće:  Daunlodujte AddressBookSync sa adrese http://danauclair. com/addressbooksync/.   Instalirajte i pokrenite program.   Otvoriće se prozor sa zahtevom da se ulogujete na vaš  Facebook nalog.   Sačekajte dok program pretraži sve vaše kontakte. Ovaj  proces može potrajati i nekoliko minuta ako imate puno Facebook prijatelja.   Izaberite fotografije vaših prijatelja koje biste želeli  da prebacite u AddressBook na Mac računaru. Isključite polja za potvrđivanje za  slike koje ne želite. To je sve.
 
   

Facebook: KAKO DA skupite više obožavaoca za vašu Facebook stranicu

 

 

 

Prateći jednostavna pravila možete da skupite mnogo više  obožavaoca za vašu Facebook stranicu. Facebook je odličan način da reklamirate vaš posao i skupite  hiljade obožavaoca. Obratite pažnju na sledeće:  Kreirajte Facebook stranicu i učinite je atraktivnom tako  što ćete dodati lepe fotografije i specifične informacije koje će privući  pažnju čitaoca.   Kada publikujete stranicu, kliknite na dugme Suggest to  Friends i označite sve prijatelje da biste ih pozvali na vašu stranicu.   Ako ste vi obožavao neke Facebook stranice, u status postavite  link ka vašoj stranici.   Na stranicama drugih grupa ili stranica takođe postavite  link ka vašoj stranici.   Ako ste voljni malo i platiti, možete da postavite  reklamu na Facebooku, što će privući još više obožavaoca.
 
   

Facebook: KAKO DA sprečite da prijatelji pišu na vaš zid

 

 

 

Facebook omogućava korisnicima da pišu na "zidove"  prijatelja. Facebook zid je stranica koja sadrži komentare ili poruke od vaših  prijatelja. Ako ne želite da drugi korisnici pišu na vaš "zid"  možete to da sprečite podešavanjem Privacy. Evo šta je potrebno da uradite:   Ulogujte se na Facebook nalog.   U gornjem desnom uglu prozora kliknite na Account a zatim  na Privacy Settings.   Kada se otvori stranica Privacy Settings kliknite na  Manage.   Kliknite na Profile Information a zatim na dnu stranice  isključite opciju "Friends Can Post on My Wall". Ako ikada budete želeli da ponovo omogućite prijateljima da  pišu na vaš "zid" ponovite gore pomenute korake i uključite opciju  "Friends Can Post on My Wall".
 
   

Facebook: KAKO DA sprečite da se vaš profil prikazuje u pretrazi

 

 

 

Ako ne želite da drugi korisnici imaju  mogućnost da pronađu vaš Facebook profil koristeći polja za pretragu na  Google-u ili Facebooku, možete to da sprečite. Ako promenite standardna podešavanja možete da  postanete nevidljivi za javnost. Da biste sprečili korisnike da pronađu vaš  profil upotrebom polja za pretraživanje na Google-u ili Facebooku, uradite  sledeće:   Otvorite Facebook i ulogujte se na vaš  nalog.   U gornjem desnom uglu stranice kliknite na  Account a zatim izaberite Privacy Settings.   Kliknite na Search.   Da biste ograničili Facebook pretrage, u  padajućem meniju Facebook Search Results promenite podešavanje sa Everyone na  Only Friends.   U odeljku Public Search Results isključite  opciju Allow.   Otvoriće se prozor za potvrđivanje. Kliknite na Confirm.
 
   

Facebook: KAKO DA sprečite da vaš Facebook nalog bude u rezultatima Google pretrage

 

 

 

Kada ukucate vaše  ime u polje za pretraživanje na Googleu, može da se desi da se vaš Facebook  nalog nađe među prvih deset rezultata. Nekim korisnicima to ne smeta, ali ako  vama smeta, možete to da sprečite. Da biste sprečili  da se vaš Facebook nalog nađe u rezultatima pretrage na Googleu, uradite  sledeće:  Ulogujte se na  vaš Facebook nalog.   U gornjem  desnom uglu prozora kliknit na Account a zatim kliknite na Account Settings.   U odeljku  Privacy kliknite na link Manage.   U odeljku  Privacy Settings kliknite na Search.   Isključite  opciju Public Search da bi vaš profil i informacije videli samo vaši Facebook  prijatelji i da se vaš profil ne pojavljuje u rezultatima pretrage na Googleu. To je sve.
 
   

Facebook: KAKO DA sprečite da web sajtovi koriste vaše podatke sa Facebooka

 

 

 

Facebookov novi  program Instant Personalization Program vam omogućava da drugi sajtovi pristupe  vašim Facebook podacima i da vas povežu sa drugim korisnicima. Ovo baš i nije  prijatno, ali naravno, možete da isključite ovu funkciju. Pored toga možete da  sprečite da sajtovi uzimaju vaše informacije sa Facebooka pomoću Adblock  filtera. Greške u  podešavanjima privatnosti na Facebooku mogu da izazovu da drugi sajtovi dodaju  aplikacije na vaš profil sve dok ste vi ulogovani na vaš Facebook nalog.   Pronašli smo četiri filtera koji će sprečiti da drugi sajtovi "vide"  da ste ulogovani na vaš Facebook nalog:||facebook. com/*$domain=~facebook. com|~facebook. net|~fbcdn. com|~fbcdn. net  ||facebook. net/*$domain=~facebook. com|~facebook. net|~fbcdn. com|~fbc  ||fbcdn. com/*$domain=~facebook. com|~facebook. net|~fbcdn. com|~fbcdn. netdn. net  ||fbcdn. net/*$domain=~facebook. com|~facebook. net|~fbcdn. com|~fbcdn. netSve što treba da uradite je da otvorite Adblock Plus  Preferences, kliknite na dugme Add Filter i unesite svaki od ovih filtera kao  poseban filter. Sada čak i kada ste ulogovani na Facebook nalog, sajtovi to  neće "videti" i neće moći da vam uzimaju podatke.
 
   

Facebook: KAKO DA sprečite prikaz postova određenih aplikacija

 

 

 

Ako koristite Facebook, ali ne igrate  popularne igrice kao što su FarmVille, Mafia Wars, FrontierVille i tako dalje,  verovatno ne želite da vidite postove u vezi ovih aplikacija koje igraju vaši  prijatelji. News feed će postati pretrpan ako imate puno  Facebook prijatelja koji igraju neku od ovih igrica ili koriste neku od  aplikacija, ali ne treba da brinete jer jednostavno možete da sprečite  prikazivanje ovih postova. Evo šta je potrebno da uradite:  Otvorite vaš Facebook nalog.   Na Home stranici potražite jedan od postova  koji je generisan od strane igrice ili aplikacije koje više ne želite da vidite  na Home stranici.   Postavite kursor na post i u gornjem desnom  uglu posta će se pojaviti dugme Hide.   Kliknite na dugme Hide.   Izaberite dugme Hide za datu aplikaciju ili  igricu čije postove ne želite da vidite. Postovi od date aplikacije ili igrice više se  neće prikazivati i vaša Home stranica neće biti pretrpana postovima koji vas ne  zanimaju.
 
   

Facebook: KAKO DA tagujete prijatelja u vašem statusu na Facebooku

 

 

 

Tagovanje vaših prijatelja na fotografijama na Facebooku je  interesantno, ali tagovanje u statusu je još interesantnije. Da biste tagovali prijatelja u vašem statusu na Facebooku  uradite sledeće:  Otvorite vaš Facebook nalog.   Otvorite stranicu sa vašim profilom tako što ćete  kliknuti na link u gornjem levom uglu prozora ili kliknite na Profile u gornjem  desnom uglu prozora.   Započnite da pišete status. Na primer, recimo da želite  da objavite da idete na večeru sa prijateljem. Počnite da kucate. . . "Idem  na večeru sa. . . . ".   Da biste tagovali Facebook prijatelja pritisnite dugme  Shift i taster 2. Videćete da će se pojaviti @.   Sada ukucajte ime vašeg prijatelja. Otvoriće se polje sa punim imenom i fotografijom vašeg  prijatelja.   Kliknite na  ime prijatelja i ono će promeniti boju na plavu.   Nastavite da pišete vaš status.
 
   

Facebook: KAKO DA u stilu postavite lične informacije

 

 

 

Koristite li pored Facebooka i neke druge web sajtove za  druženje? Dooid je odlično rešenje za predstavljanje vaših ličnih informacija. Dooid omogućava da postavite vaše lične informacije na jedno  mesto, a one će biti prikazane na svim društvenim mrežama koje koristite,  uključujući i Facebook. Dooid je vaša onlajn vizit kartica koja će vam olakšati  posao, što znači da nećete trebati da unosite lične informacije posebno na  svaki web sajt za druženje koji koristite. Dooid možete da pronađete na adresi http://dooid. com. Kada  nekoga upoznate, možete jednostavno da mu date jednostavan URL, kao što je  http://dooid. com/vaše_ime, gde će korisnik pronaći sve vaše kontaktne  informacije i onlajn profile. Olakšajte sebi posao i upoznavanje sa drugim korisnicima i  isprobajte onlajn vizit karticu.
 
   

Facebook: KAKO DA ubedite roditelje da vam dozvole da otvorite Facebook nalog

 

 

 

U današnje vreme, internet, igrice, društvene mreže,  sastavni su deo života mladih. Postoje mnogi sajtovi koji vam pomažu da  ostanete u kontaktu sa prijateljima. Jedan od tih sajtova je i Facebook. Ali šta da radite ako  vam roditelji brane da otvorite Facebook nalog? Potrebno je da ih ubedite da  vam dozvole. Evo nekoliko saveta:  Sedite i lepo porazgovarajte sa roditeljima, i pitajte ih  koji je razlog što vam brane da imate Facebook nalog. Vi njima objasnite zbog  čega želite da imate Facebook nalog.   Pre razgovora zapišite sve prednosti Facebooka da biste  sve to preneli vašim roditeljima.   Objasnite roditeljima da vam je Facebook nalog važan da  biste ostali u kontaktu sa prijateljima i da nećete zloupotrebiti njihovu  dozvolu da biste kontaktirali sa osobama sa kojima je zabranjeno da se družite.   Objasnite im da će vaše informacije biti bezbedne i da  ćete zabraniti pristup vašoj stranici svima, osim vašim prijateljima.   Dajte im do znanja da ste svesni opasnosti davanja ličnih  informacija i uverite ih da ćete biti oprezni.   Postavite granicu za upotrebu naloga. To može da bude, na  primer, 1 sat dnevno ili samo vikendom.   Ako vaši roditelji misle da niste dovoljne zreli,  dokažite im suprotno. Možda će potrajati mesec, dva, ali će se na kraju  isplatiti.
 
   

Facebook: KAKO DA ubrzate učitavanje Facebook stranica

 

 

 

Ako često koristite Facebook verovatno ste primetili da je  učitavanje stranica dosta usporeno. Pronašli smo rešenje. Facebook Lite je verzija Facebooka koja se mnogo brže  učitava i nećete trebati da čekate dugo da biste pregledali sve što vas zanima.   Pogledajte kako izgleda i ako vam se dopadne možete da ga podesite tako da vam  bude standardni prikaz svaki put kada otvorite Facebook nalog. Otvorite Facebook Lite na adresi http://lite. facebook. com/ i  kliknite na ikonicu Settings sa leve strane linije pretrage. Zatim izaberite  kategoriju Default i prikazaće se opcije za podešavanje zajedno sa prikazom gde  možete da vidite kako će Facebook stranica izgledati kada se ulogujete. Ako treba da pristupite nečemu što zahteva kompletan prikaz  Facebook stranice, ne brinite. U desnom gornjem uglu postoji link i možete da  kliknete na njega da biste se vratili u stari izgled Facebooka.
 
   

Facebook: KAKO DA uklonite aplikaciju

 

 

 

Dodavanje  aplikacija u Facebooku je veoma jednostavno. Međutim, malo je teže da ih  uklonite kada smatrate da vam više nije potrebna ili ako ih imate previše i  želite da napravite malo reda na vašem Facebook nalogu. Evo kako možete  da izbrišete aplikaciju na Facebook nalogu.   Ulogujte se na  Facebook nalog.   Kliknite na  dugme Facebook Menu u donjem levom uglu ekrana. Otvoriće se meni. Kliknite na  link Edit.   Otvoriće se  lista aplikacija. Izaberite grupu aplikacija koju biste želeli da prikažete.   Kliknite na link Authorized i prikazaće se sve aplikacije.   Kliknite na  link Remove za aplikaciju koju želite da izbrišete.   Otvoriće se  okvir za dijalog gde treba da potvrdite da želite da uklonite aplikaciju.   Kliknite na Remove. To je sve.
 
   

Facebook: KAKO DA uklonite neželjene fotografije sa Facebooka

 

 

 

Jedna od zabava na Facebooku je da pregledate fotografije  koje su postavili vaši prijatelji. Međutim, šta da radite ako je neko od vaših  prijatelja postavio fotografije sa žurke na kojoj ste bili prisutni i ne  ponosite se baš vašim ponašanjem na njoj?Pronašli smo rešenje i za ovaj problem. Postoji aplikacija,  Wisk-It koja će vam pomoći da se oslobodite sramotnih fotografija koje su  postavili vaši prijatelji. Evo šta je potrebno da uradite:  Ulogujte se na vaš Facebook nalog i kliknite na  Application a zatim na Browse More Application.   Na stranici sa aplikacijama, u polje za pretraživanje  ukucajte Wisk-It i pritisnite Enter.   Kliknite na dugme Go to Application koje se nalazi ispod  logotipa Wisk-It.   Otvoriće se stranica na kojoj treba da kliknete na Allow  da biste omogućili pristup Wisk-It aplikaciji na vaš Facebook profil.   U zavisnosti od toga da li želite da se vaše Wisk-It  aktivnosti prikažu na zidu izaberite jednu od opcija: Allow Publishing ili Dont  Allow.   Otvoriće se prozor Wisk-It aplikacije u kojem ćete  pronaći dve opcije.     Sve fotografije na kojima ste tagovani prikazaće se u okviru  sa leve strane. Ovde možete da izaberete fotografije koje želite da izbrišete.     Ako želite da pregledate fotografije vašeg prijatelja i  potražite fotografije na kojima niste tagovani, ukucajte ime vašeg prijatelja u  polje koje se nalazi sa desne strane prozora.   Kada izaberete fotografije, Wisk-It će poslati zahtev  vašem prijatelju da ukloni fotografije. Sve što treba da uradi prijatelj je da  omogući Wisk-It na Facebook profilu i da odobri zahtev.
 
   

Facebook: KAKO DA upotrebite aplikaciju za prepoznavanje lica

 

 

 

Facebook testira  novu funkciju u aplikaciji za fotografije. To je nova funkcija za prepoznavanje  lica u foto albumima. Face detection je  funkcija koja prepoznaje lica na fotografijama i obaveštava vas da unesete  imena prepoznatih lica. Ovo je odlična funkcija jer nećete trebati da se puno  mučite ako želite da tagujete lica na fotografijama na kojima ima puno ljudi.   Naravno, ova funkcija neće vam pomoći da prepoznate strance koji su se slučajno  našli na fotografijama. Odlično. Uskoro  očekujte i vi novu funkciju za aplikaciju Photo. . . . do sada je koristi samo 1 %  korisnika Facebooka.
 
   

Facebook: KAKO DA upotrebite Facebook za istraživanje porodičnog stabla

 

 

 

Upotreba  Facebooka je odličan način da budete u kontaktu sa rodbinom. Ako želite da  odete korak dalje, možete da upotrebite Facebook za istraživanje porodičnog  stabla. Da biste  istražili vaše porodično stablo na Facebooku, uradite sledeće:   Kreirajte  Facebook nalog i obavezno upotrebite vaše pravo ime.   U polje za  pretraživanje ukucajte vaše prezime.   Pogledajte  rezultate pretrage i potražite članove vaše rodbine.   Kada pronađete  nekog člana rodbine, označite ga kao prijatelja.   Ako ne  pronađete rezultate sa vašim prezimenom, pokušajte da ukucajte majčino  devojačko prezime. Ovo je odličan način da skupite porodicu na Facebooku, ili čak da  upoznate rođake sa kojima ste davno izgubili kontakt.
 
   

Facebook: KAKO DA upotrebite Friendbar

 

 

 

Ako ste korisnik  Facebooka, preporučujemo vam da upotrebite ekstenziju za Firefox, Friendbar,  koja će vam olakšati da ostanete u kontaktu sa prijateljima. Da biste  upotrebili Friendbar uradite sledeće:  Daunlodujte i  instalirate plag-in Friendbar. Pronaći ćete ga na sledećoj adresi:    https://addons. mozilla. org/en-US/firefox/addon/10223  Restartujte  Firefox i nakon toga će se pojaviti Friendbar kao jedna od linija sa alatkama.   Kliknite na  Login i ulogujte se na Facebook nalog.   Prikazaće se  događaji koji su se desili od kada ste poslednji put bili ulogovani na vaš  Facebook nalog.   Možete da  promenite podešavanja i to:  Show Latest  messages  Message Cycle  seconds  Choose/limit  the number of requests per hour  Posmatrajte  Friendbar jer će vas obaveštavati o novim porukama ili možete i vi da šaljete  nove poruke.
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272