Access

Alternativna učenja

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Botanika

C++ Visual C++ C#

Cloud

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Geografija

Geologija

GOOGLE

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java, JavaScript, JScript, Perl

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Raspberry PI

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL Server

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Saveti – Digitalna fotografija

 

Ukupno 396 – Strana 7 od 20

 

121. Digitalni fotoaparati - HP Photosmart R927

Ovaj kompaktni digitalni fotoaparat odiše sigurnošću zbog svog metalnog kućišta. Njegov softver spada među najbolje aplikacije na tržištu, ali ne poseduje format fotografije koji nije kompresovan.

 

122. Digitalni fotoaparati - Kodak Easyshare M883

Kodak Easyshare M883 je ultra kompaktni digitalni fotoaparat dizajniran za lojalne poklonike Kodak Easyshare serije digitalnih fotoaparata.

 

123. Digitalni fotoaparati - Kodak EasyShare Z812 IS

Kodak EasyShare Z812 IS je impresivan digitalni fotoaparat dizajniran za ambiciozne fotografe početnike kojima treba fotoaparat koji je lak za upotrebu a istovremeno daje odlične fotografije svaki put.

 

124. Digitalni fotoaparati - Nikon Coolpix L14

Nikon Coolpix L14 je amaterski, lagani i kompaktni digitalni fotoaparat dizajniran za roditelje koji bez prestanka fotografišu svoju decu i pokazuju njihove slike svojim prijateljima i kumovima.

 

125. Digitalni fotoaparati - Nikon Coolpix L15

Nikon Coolpix L15 je kompaktni point-and-shoot digitalni fotoaparat dizajniran kako za početnike tako i za fotografske entuzijaste. Po ceni od 149.95 dolara Coolpix L15 kombinuje visoke performanse sa lakim rukovanjem i podrškom za napredne funkcije, uključujući VR optičko pomeranje objektiva u cilju stabilizacije slike kod dužih ekspozicija.

 

126. Digitalni fotoaparati - Nikon Coolpix P50

Nikon Coolpix P50 je kompaktni digitalni fotoaparat dizajniran za poluprofesionalne korisnike koji traže jeftinu alternativu za Nikon Coolpix P5100.

 

127. Digitalni fotoaparati - Nikon Coolpix P60

Nikon Coolpix P60 je point-and-shoot digitalni fotoaparat dizajniran za tradicionalne fotografske entuzijaste. Po ceni od 229.95 dolara Coolpix P60 poseduje poboljšani 5x Zoom-NIKKOR objektiv koji donosi više fleksibilnosti jer može da pokrije široke zahteve koji se kreću od panoramskih pejzaža pa sve do portreta iz blizine.

 

128. Digitalni fotoaparati - Nikon Coolpix S210

Nikon Coolpix S210  je point-and-shoot digitalni fotoaparat dizajniran za početnike u fotografisanju i digitalnoj fotografiji. Po ceni od 179.95 dolara, Coolpix S210 je stilski lepo dizajniran fotoaparat koji je zadovoljstvo nositi i koristiti.

 

129. Digitalni fotoaparati - Nikon Coolpix S600

Nikon CoolPix S600 je stilski lepo dizajniran fotoaparat za fotografske entuzijaste koji žele da imaju auto fokusiranje velike brzine u malom telu.

 

130. Digitalni fotoaparati - Nikon Coolpix S700

Nikon Coolpix S700 je atraktivni point-and-shoot digitalni fotoaparat dizajniran za fotografske entuzijaste koji žele da imaju lep digitalni fotoaparat sa velikom rezolucijom.

 

131. Digitalni fotoaparati - Nikon D60

Nikon D60 je digitalni SRL fotoaparat dizajniran za profesionalne fotografe i fotografske hobiste koji traže kvalitetnog naslednika Nikona D40.

 

132. Digitalni fotoaparati - Olympus E-420

Olympus E-420 je SLR digitalni fotoaparat dizajniran kako za početnike tako i za iskusne fotografe. Po ceni od 349 dolara E-420 je značajno poboljšan model kompaktnog E-410 DSLR-a, koji se pojavio na tržištu u aprilu 2007. godine, donoseći veliki broj poboljšanja vezanih za upotrebljivost i kvalitet fotografija.

 

133. Digitalni fotoaparati - Olympus FE-350

Olympus FE-350 je početnički point-and-shoot digitalni fotoaparat dizajniran za one koji tek sada ulaze u svet digitalne fotografije. Po ceni od 250 dolara FE-350 je savršen za fotografisanje velikih grupa ljudi, pejzaža, panoramskih slika, kao i u zatvorenim prostorijama u kojima nema mnogo prostora za manevrisanje.

 

134. Digitalni fotoaparati - Olympus SP-570 UZ

Olympus SP-570 UZ je svestran digitalni fotoaparat namenjen prosečnim i naprednim korisnicima digitalnih fotoaparata kojima treba moć i raznovrsnost u fotografisanju. Po ceni od 499 dolara, SP-570 UZ nudi napredne kontrole koje mogu da se nađu na mnogo skupljim DSLR fotoaparatima i automatizovani scenski režim rada koji omogućuje još lakši uperi-i-snimi rad.

 

135. Digitalni fotoaparati - Olympus Stylus 830

Olympus Stylus 830 je višenamenski point-and-shoot digitalni fotoaparat dizajniran za pojedince koji ne žele nikada da snime mutnu fotografiju sa svojim fotoaparatom. Po ceni od 299  dolara Stylus 830 je deo Olympusove “dizajn i performanse” serije koja je karakteristična po tankim vodootpornim kućištima sa mehaničkom stabilizacijom slike i detekcijom lica.

 

136. Digitalni fotoaparati - Panasonic Lumix TZ50

Panasonic Lumix TZ50 je point-and-shoot digitalni fotoaparat dizajniran za fotografske entuzijaste koji žele da imaju brži način za aploudovanje fotografija na Internet. Po ceni od 449.95 dolara Lumix TZ50 je zaokruženi digitalni fotoaparat koji poseduje i funkciju za Wi-Fi konekciju.

 

137. Digitalni fotoaparati - Panasonic LUMIX-FZ18

Panasonic LUMIX-FZ18 je fotoaparat od 8 megapiksela sa 18x optičkim zumom koji će izaći u septembru u srebrnoj i crnoj varijanti po ceni od 399 dolara. Sa ovim fotoaparatom Panasonic je proširio svoju LUMIX familiju fotoaparata sa impresivnim 18x optičkim zumom. Pored širokougaonog objektiva od 28mm čiji je proizvođač LEICA (LEICA DC objektiv) FZ18 poseduje revolucionarni Intelligent Auto Mode, koji uključuje detekciju lica, inteligentno selektovanje scena i kontinualni auto fokus, omogućujući korisniku da lako snimi čiste, profesionalne slike u bilo kojoj situaciji ili razmeštaju.

 

138. Digitalni fotoaparati - Pentax K20D

Pentax K20D je DSLR fotoaparat dizajniran za napredne fotografe i entuzijaste kao i za iskusne fotografe. Po ceni od 1299 dolara (samo telo) K20D omogućuje punu kontrolu od strane korisnika nad podešavanjim i opcijama fotoaparata.

 

139. Digitalni fotoaparati - Pentax Optio Z10

Pentax Optio Z10 je kompaktni digitalni fotoaparat dizajniran za svakoga ko želi fotoaparat sa velikim zumom i velikom rezolucijom slika.

 

140. Digitalni fotoaparati - PowerShot S5IS

Canon-ova S-serija fotoaparata je od samog početka nudila moćne mogućnosti zumiranja i optičku stabilizaciju slike. Prvi model, S1 je bio primitivan i spor po današnjim standardima ali kada je tek izašao iz fabrike on je bio vrhunac svih superzum fotoaparata. Ovu tradiciju prati i najnoviji primerak u S-seriji, S5IS.

 

1 2 3 4 5 6 78 9 10

Sledećih 10 strana